Veelgestelde vragen

Ontdek het verlangen naar eigenzinnigheid tijdens Heimland!

Op 21, 22 en 23 juni 2024 opent Diepenheim haar poorten voor het driedaagse evenement Heimland. Verwacht een weekend vol theater, kunst, filosofie, vrije gedachten, wetenschap, muziek, (Twentse) cultuur, natuur, dans en meer…

Het eigenzinnige land van Heimland opent haar poorten voor alle denkers, dromers en doeners die zich willen laten inspireren en verwonderen. Samen creëren we theater over wat ons raakt, verkennen we het leven in Twente en genieten we van getalenteerde muzikanten. Ga dieper in op boeiende discussies waar bevlogen sprekers de dialoog aangaan.

Tijdens Heimland kun je genieten van een divers programma met bekende namen zoals Eus, het Nut, Sander Schimmelpenninck, Dolf Jansen, Milou Deelen en vele anderen! Het belooft een inspirerende en verrijkende ervaring te worden voor jong en oud. Ook zijn er gratis acts die voor iedereen toegankelijk zijn!

Tickets zijn verkrijgbaar via onze website. Wij raden je aan om van tevoren tickets te kopen want als een voorstelling is uitverkocht, is het niet meer mogelijk om tickets aan de deur te kopen. Voor iedere voorstelling zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar met korting, dus wees er snel bij! Ook zijn er gratis acts die voor iedereen toegankelijk zijn! Ontdek het programma en reserveer nu jouw tickets!

Heimland vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024.

Heimland Festival is uitermate geschikt om te bezoeken met kinderen. Er zijn zelfs speciale, gratis, voorstellingen gericht op kinderen:

Verder is er genoeg om te spelen, ontdekken en muziek te maken.

Heimland Festival is vrij te bezoeken. Overal in Diepenheim is wat te zien.
Wil je één van de speciale acts en voorstellingen bijwonen? Dan dien je een ticket te kopen. Wij raden je aan om van tevoren tickets te kopen want het is geen garantie dat er nog tickets aan de deur worden verkocht.

Na aankoop van je tickets, ontvang je ze direct in je mailbox.
Ben je het ticket kwijt? Geen probleem! Bezoek deze link om ze opnieuw te ontvangen.

Jammer dat je verhinderd bent. Helaas kunnen wij het geld van het kaartje niet terugstorten. Wél kun je aangekochte kaartjes veilig en vertrouwd verkopen op TicketSwap!

Huisdieren zijn alleen aangelijnd op de buitenlocaties van ons festival toegestaan.

Op iedere Heimland locatie houden we rekening met mindervaliden. Zo is er begeleiding beschikbaar en bevindt er zich op iedere locatie een mindervaliden toilet.

Op iedere locatie werken wij met consumptiemunten als betalingsmiddel. Munten kun je op het festival kopen voor €3,25 per stuk.