We staan aan de vooravond van de eerste editie van Heimland de zomer door. Enkele artiesten zijn al in Werkplaats Diepenheim hun voorstelling aan het repeteren. Waaronder actrice Nhung Dam en regisseur Koos Terpstra. Zij staan aanstaande woensdagavond centraal in de Literaire avond en spelen de avond daarna de eerste try-out: 3 miljoen voetstappen naar Sicilië. Een veelbelovende aftrap van het veelzijdige programma dat we voor jullie hebben opgesteld.

De kaartverkoop voor de voorstellingen is gestart, voor de Picknick zullen we zo spoedig mogelijk de bestelmogelijkheden online zetten – maar blok de datum alvast in je agenda, en als je denkt waarom kan ik geen kaartje voor Onderwater Producties kopen: dat is ons GRATIS toetje van het festival, verrassing!

We zijn verheugd om ondanks de huidige beperkingen, toch vermaak te kunnen bieden. Maar de coronacrisis heeft wel als gevolg dat we genoodzaakt zijn een hogere prijs te hanteren dan dat je van ons gewend bent. We hopen op begrip hiervoor en danken je ontzettend voor je steun! Mede dankzij jou kunnen we Heimland in stand houden!

Om de 1,5-meter afstand bij het publiek te kunnen handhaven, is er per voorstelling maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en is kaartverkoop voorafgaand aan de deur niet mogelijk. Koop dus je kaartje op tijd online en let’s gooo!

Heb je vragen, lukt het niet met bestellen, wil je als vrijwilliger helpen of heb je tips voor ons, laat het weten via info@heimland.nl, we helpen je graag verder!