King’s men: Macbeth

/Shakespeare op Kasteel Warmelo

De succesvolle voorstelling Macbeth door King’s men toert deze (na)zomer corona-proof door Twente. En speelt daarbij ook op Heimland de zomer door! Beleef op de schitterende locatie van Kasteel Warmelo het tijdloze verhaal over een held in zijn onomkeerbare bloederige strijd om de macht.

De stemmen van de heksen fluisteren door het bos en voorspellen dat de Schotse held Macbeth koning zal worden. Wat moet hij doen.. afwachten of het lot een handje helpen? Macbeth ontpopt zich van oorlogsheld tot gewetenloze tiran. Hoe dun is de lijn tussen de macht hebben en de macht delen? En wie speelt Macbeth?

Shakespeare zoals het bedoeld is: toegankelijk, meeslepend, confronterend en vol humor. Een grote vertelling in een intieme bewerking, met virtuoze dubbelrollen. Op meeslepende wijze spelen vier mannen alle rollen en brengen de prachtige taal van Shakespeare tot leven in het Duits, Nederlands, Engels en … ‘ne betke Twents!

Bestel via de button “Koop je kaartje” je kaartjes voor de voorstelling én eventueel een picknickpakket. Voorafgaand aan de voorstelling krijgt je je op maat gekochte picknickpakket mee, zodat je tijdens de voorstelling kunt genieten van je eigen drankje en Twentse tapas.

Tekst: William Shakespeare /  Bewerking en regie: Silvia Andringa  /  Dramaturgie: Jan-Christoph Tonigs /  Vormgeving en kostuums: Elze van den Akker /   Composities: Matthijs Hage /  Productie: King’s Men /   Acteurs:  Jan Sturmius Becker,  Christian Cadenbach,  Marcell Kaiser en  Laurens ten Den.

Meer info: www.thekingsmen.de

Kasteel Warmelo

De locatie van de voorstelling is de boomgaard van Kasteel Warmelo in Diepenheim, waar je in een ruime setting aan bistro-tafeltjes kunt zitten. Overdag kun je hier de prachtige tuinen van het kasteel bezoeken, waar momenteel kunstig uitgehouwen zandsculpturen te bewonderen zijn. Geopend van 10:30 tot 18:00 uur (kassa sluit om 16:30 uur).

Meer info: www.kasteelwarmelo.nl

Woensdag 19 augustus 19:00 uur

Donderdag 20 augustus 19:00 uur

Locatie Boomgaard van Kasteel Warmelo, parkeren op parkeerplaats.

Duur 2,5 uur, incl. pauze
Ticketprijs € 22,50
Picknickpakket € 12,50