Muzikale zomeravond i.s.m. Distelberg Sessions

/Livemuziek

In de zomer van 2019 bouwde een groep muzikale vrienden Werkplaats Diepenheim om tot complete muziekstudio. Om met hun band, verschillende keren aangevuld met gastartiesten, muziek te maken, op te nemen en videoclips erbij te ontwikkelen. Deze zomer komt Distelberg Sessions terug naar Diepenheim om inspiratie op te doen en aan nieuwe nummers te werken. Ze vullen de tweede Muzikale avond van Heimland de zomer door.

Kom gezellig met je vrienden naar het buitenpodium van Herberg de Pol om te genieten van een ongedwongen avond, met een verfrissend drankje en een heerlijk tapasplankje (vooraf online bestellen!), en de verrassende klanken van deze jonge singer-songwriters.

“Laat de tijd maar razen” is één van de nummers die ze in 2019 in Werkplaats Diepenheim, met zangeres Laura Beekman (bekend van The Voice), opnamen:

www.distelbergsessions.nl 

Zaterdag 1 aug 20.00 uur
Locatie Buitenpodium Herberg de Pol

Kaartje:  € 10,-

In verband met de coronacrisis en het beperkte aantal plaatsen per voorstelling zijn we genoodzaakt een hogere prijs te hanteren dan dat je van ons gewend bent. Hopende op je begrip hiervoor  en heel erg bedankt voor  je steun! Mede dankzij jou kunnen we Heimland in stand houden!