Muzikale zomeravond i.s.m. KRANG / Vivre

/Livemuziek

Heimland is geen Heimland zonder een optreden van jongerentheater KRANG. Tijdens “Heimland de zomer door” zullen ze dan ook niet volledig afwezig zijn. Op de avond waarop het theaterfestival anders dit jaar afgetrapt zou worden, speelt en zingt zangeres Maxime Vandommele (actrice en spelcoach bij KRANG) met haar band Vivre live op het buitenpodium van Cultuurcentrum Herberg de Pol.

KRANG

Jongerentheater KRANG is onderdeel van Werkplaats Diepenheim en maakt jaarlijks een theaterbewerking aan de hand van een bekende film. Ze bieden jongeren een totaalervaring in theater maken, zowel voor als achter de schermen. Na een voorbereidingsweekend en één intensieve week repeteren, spelen ze de voorstelling meerdere keren op Heimland.

Tijdens de eerste editie van het theaterfestival in 2018 speelden ze Kill Bill en vorig jaar waren de kaarten in no-time uitverkocht voor een hedendaagse bewerking van Titanic. Het coronavirus betekende ook voor de jonge makers dat er dit jaar geen productie ontwikkeld kon worden, toch komt er met deze muzikale zomeravond een beetje KRANG terug in Heimland de zomer door.

Maxime Vandommele

Ze studeerde in 2016 als actrice af aan de HKU. Sindsdien speelt Maxime Vandommele in diverse theaterproducties en werkt ze o.a. als stemactrice, als camera-actrice was ze te zien in de serie Voor Wat Hoort Wat, Kroongetuigen, Vechtershart en verschillende kortfilms, en ze is als theatermaker bij verschillende theatergroepen betrokken, waaronder het Diepenheimse KRANG.

Met haar band Vivre was ze onder meer te zien en te horen op het Diepenheimse muziekfestival Garden Songs, en dit jaar vullen ze de Muzikale zomeravond. Kom gezellig met je vrienden naar het buitenpodium van Herberg de Pol om te genieten van een ongedwongen avond, met een verfrissend drankje en een heerlijk tapasplankje (vooraf online bestellen!), en de Franse chansons van Vivre.

www.maximevandommele.com

Vrijdag 24 juli 20.00 uur
Locatie  Buitenpodium Herberg de Pol
Kaartje:  € 10,-

In verband met de coronacrisis en het beperkte aantal plaatsen per voorstelling zijn we genoodzaakt een hogere prijs te hanteren dan dat je van ons gewend bent. Hopende op je begrip hiervoor  en heel erg bedankt voor  je steun! Mede dankzij jou kunnen we Heimland in stand houden!