Organisatie

Stichting Kunsten op Straat

Heimland Festival is een initiatief van Stichting Kunsten op Straat, gedreven door een gepassioneerde groep vrijwilligers uit de buurt.

Een weekend vol theater, kunst, filosofie, muziek en meer, op een van de mooiste plekjes van Nederland. Heimland nodigt uit tot verwondering, verbazing, verbeelding en verdieping. We dagen uit tot denken, soms tot actie, en laten je nooit onverschillig. Ons doel is niet vast te blijven zitten in onze eigen overtuigingen, maar het denken te verbreden en open te staan voor diverse perspectieven. Heimland is er voor iedereen, met open poorten en een warm welkom voor alle bezoekers, ongeacht hun achtergrond of interessegebied.

Tijdens het festival zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt met behulp van een grote groep vrijwilligers die zich enthousiast inzetten.

Laten we eerlijk zijn, al het harde werk, de voorbereidingen en de drukte zijn het allemaal meer dan waard als we zien hoe blij en voldaan onze bezoekers naar huis gaan. De positieve energie maakt alles waardevoller.
Dus kom langs, laat je verrassen en wie weet, misschien ga jij ook wel stralend naar huis na een onvergetelijk weekend bij Heimland Festival.