Randprogramma 

/ Zie beschrijving

Buitenplaats Vinckeboom

Gratis toegang

GOUDEN HAAS

Verander ons

Speeldata

Zaterdag 22 juni:

15:00 uur • 16:30 uur • 18:30 uur • 20:00 uur

Zondag 23 juni:

15:00 uur • 16:30 uur • 18:30 uur • 20:00 uur

 

Locatie: Buitenplaats de Vinckeboom / Bij de prikkelarme zone

Hee jij, tijdreiziger, ben je er klaar voor?

Heb je al vermoeide voeten of heb je stevige hoeven om op te staan? Gouden Haas neemt je mee op pad de toekomst in. Verken jouw visie en identiteit voor de toekomst samen met je medereizigers. Ben je jaloers op hun waterbestendig verenkleed tegen de regen? Of het dikke pantser van die kever tegen de toenemende hitte?

In wat voor wereld wil jij leven?

Verander ons is een interactieve tijdreis op de drempel tussen toekomst en heden. In wat voor wereld wil jij leven? Ga in gesprek over welke vaardigheden jij daarvoor nodig hebt. We passen ons aan, nemen iets mee uit de natuur en laten iets achter uit ons huidige leven. Op weg naar een wereld waarin mens en natuur meer met elkaar verweven zijn.

 

Bij theatergezelschap Gouden Haas staat de missie centraal om via radicale verbeelding ons perspectief te veranderen van egocentrisch naar ecocentrisch. Door theatrale producties en programma’s worden nieuwe denkkaders aangereikt om de toekomst te kunnen vormgeven. Producties waarin we ruimte scheppen voor verdieping, reflectie en emotionele verbinding. Dit doen we op het snijvlak van kunst, wetenschap en ecologie.

Credits

MuziekensembleBlack Pencil
Concept en regieGienke Deuten
Concept en researchMarieke Nooren
SpelMher Brutyan
MuziekEnric Montfort (Black Pencil)
Vormgeving en kostuumsAnnemarie Klijn
StageLisia Leurdijk
Met dank aanJorge Isaac (Black Pencil)
Mede mogelijk gemaakt doorStichting Doen en Provincie Flevoland