Vrijdag 21 juni 

/ 20.00 uur

Herberg de Pol

ISZA

Femina (14+)

Vanaf € 10 euro

ISZA haar debuutvoorstelling ‘Femina’ is een krachtige muziektheatrale reis door de realiteit van een wereld die doordrenkt is met gedragscodes, straatintimidatie en misbruik. Met een 4-koppige band en de kracht van 3 vrouwenstemmen neemt Isa Zwart je mee op een innerlijke ontdekkingstocht, waarin ze haar positie in deze maatschappij verkent. 

 

Via meerstemmige zangcomposities, kwetsbare teksten en een fundament van ruige synthesizers en scheurende gitaren doet ISZA een oproep aan iedereen, want een maatschappij die niet werkt raakt ons allemaal. 

‘Femina’ is een voorstelling vol eerlijkheid, moed en verbondenheid.
Het is een uitnodiging om te reflecteren op de wereld en jezelf, en te streven naar meer gelijkheid en liefde. 

 

Over ISZA

Isa Zwart (15 april 2000) is muziektheater maker, actrice, songwriter en artiest onder de naam ISZA.  

Ze is recent afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium, in de richting Muziektheater. Ze treedt op met haar project ISZA, waar ze persoonlijke nummers ten gehore brengt met vaak een maatschappelijk, activistisch randje. 

Haar muziek, een mix van Eefje de Visser, Wende Snijders en Lizzy McAlpine, is zowel kwetsbaar en klein als groots en krachtig.  

 

Daarnaast maakt ze deel uit van het muziektheater collectief ‘Teder’, dat in 2023 de ‘Heij Konijn Prijs’ won voor hun debuutvoorstelling ‘De Heksenhamer’. In het voorjaar van 2024 zal hun nieuwe voorstelling ‘Cornflakes, No Porn Flakes’ spelen op verschillende festivals.