Zondag 23 juni 

/ 20.00 uur

Herberg de Pol

LIMELIGHT SESSIONS

De sterren van morgen

Vanaf € 14 euro

Een intieme muziekavond overgebracht uit Engeland. Het idee? Dat je hier als eerste de sterren van morgen kan ontdekken, in een intieme, sfeervolle bezetting – denk aan een woonkamer in een theater! Dus: als je zin hebt in een betoverende muziekavond met opkomende nationale en internationale artiesten, pak dan maar een drankje en ga lekker zitten tussen de kerstlampjes en zitzakken en geniet van de magie van deze storytellers. 

Joe Buck

Hij is terug! Joe Buck is niet alleen een van de meest getalenteerde artiesten die Nederland heeft, maar hij is ook een deel van de Limelights-familie! Misschien ken je hem van een van onze vorige shows, of van zijn platinasingel ‘The Way You Take Time’… Of misschien heb je hem gezien op ‘De Beste Zangers’, naast Karsu, Bökkers, Belle Perez, Anneke van Giersbergen… Maar wij kennen hem als een van de beste live-acts die we ooit hebben gezien, en we kunnen niet wachten om hem weer te verwelkomen!  

Benedict Cork

Tours met namen zoals Duncan Laurence/Adam Lambert, optredens in The Royal Albert Hall, miljoenen streams op Spotify, en high praise van mensen zoals Sir Elton John (die hem beschrijft als “sensational”, en “a name to look out for”)… Als je hem hoort, snap je meteen waarom. Benedict combineert klassieke piano met catchy pop melodieën, en een magische stem die zingt over liefde, identiteit, en levensverhalen. 

Micha

Micha is een opkomende artiest die vastbesloten is de grenzen tussen pop, alternatief en singer-songwriter te vervagen. Met een brede muzikale smaak, van Chet Baker tot Mac Miller, onderscheidt hij zich door goed doordachte en eerlijke teksten. Tijdens de pandemie werkte Micha als songwriter voor verschillende artiesten en bracht drie maanden door in Nashville om te werken aan zijn debuut EP, met onder andere Grammy-winnares Femke Weidema. Afgelopen jaar was Micha een van de geselecteerde Popronde-artiesten, waar hij maar liefst vierentwintig keer optrad, bewijzend dat hij niet alleen een getalenteerde performer is, maar ook een meeslepende verhalenverteller. Hij wist harten te veroveren en bouwt gestaag aan een groeiende fanbase.